POLETJE JE TU!


  • 13.7.2019 10:19 AM

Dva tedna aktivnega gibanja, ustvarjanja, sproščenega druženja in zabave sta za nami. Lahko bi rekli, da skoraj prehitro. Preden strnemo zadnje misli vseeno poglejmo, kaj vse se je v zadnjih dveh dneh Poletja še dogajalo.

Preberite več
  • 10.7.2019 09:29 PM

Kako hitro čas beži. Šele dobro smo se zbrali pa smo že sredi drugega tedna Poletja. Vanj smo zakorakali s kar nekaj novimi obrazi, ki so hitro spoznali, da je v naši družbi lahko prijetno, zanimivo in še kako zabavno. No, pojdimo raje po vrsti!

Preberite več
  • 5.7.2019 08:44 PM

Konec dober, vse dobro! Po odigrani igri Med dvema ognjema so dekleta hitela pripravljati kokosove kroglice in vmes skočila še k frizerki Mateji, ki jim je uredila pričeske za kasnejšo zabavo. Fantje pa so se, kako tipično, raje odpravili na bazen, kjer so v senci odigrali še partijo kart.

Preberite več
  • 4.7.2019 09:17 PM

Nihče od nas ni pričakoval, da bodo zjutraj fantje tako vneto sestavljali verižice. Ali pa so le hoteli svojo nestrpnost pred prihodom gasilcev spretno prikriti. Še pred tem tem smo v sklopu akcije Veter v laseh vsi skupaj očistili rob igrišča in raztegnili obrobe iz umetne trave.

Preberite več
  • 3.7.2019 06:26 PM

Po zajtrku smo najprej gostili Tatjano Čigon, ki je z otroci izvedla serijo vaj za ravnotežje, sluh in vid: Bal-A-Vis-X. Ob uporabi vrečk napolnjenih s peskom, teniškimi žogicami in ravnotežnostno desko so jim bile vaje ne pretežke, zanimive, predvsem pa zabavne.

Preberite več
  • 2.7.2019 07:36 PM

Naporen, pa tudi nevaren dan je za nami. Po jutranjem sprehodu v naravi in kopanju na bazenu sta nas v Štanjelu že pričakovali Maja in Ines, vsaka s svojo delavnico. Likovno ustvarjanje in motorka. Gre to skupaj?

Preberite več
  • 1.7.2019 03:07 PM

Ni lepšega kot, da te že prvi dan objame sonce. Po jutranjem zboru in skupinskem razgibavanju na športnem igrišču v Štanjelu je nastopil čas, da otroci z barvnimi odtisi rok oblikujejo zastavo letošnjega Poletja na Krasu. Več barv in rok, bolj je barvito in hitreje gre!

Preberite več
  • 29.6.2019 04:48 PM

Poletje je pred vrati in vreme bo kot kaže lepo! Vsi že prav nestrpno odštevamo še zadnje ure pred začetkom. Naše priprave se počasi zaključujejo, verjetno še večja pa so pričakovanja otrok, ki so prvi termin Poletja res lepo zapolnili.

Preberite več