... in Asja, Eli, Nika in Jan. Prava ekipa je najpomembnejša. Vedno in povsod. Oni so tisti, ki dajejo pečat in "organizirani kaos" Poletja vedno uspešno pripeljejo do konca. Srečno roko smo imeli tudi tokrat ... morda še najbolj. O krasnem vzdušju največ povedo iskrene besede, ki jih je svojim soborcem namenila Keti ...

 •  18.7.2020 08:27 PM

Če se tvojega obiska nekdo tako razveseli in je obenem še hudo radoveden, to res ni težko. Sredin obisk Stanetovo črede oslic v Štanjelu je še enkrat več pokazal, da si prijetnega druženja in pozornosti včasih zaslužimo prav vsi. A lepo po vrsti, od ponedeljka do petka, drugi teden.

 •  9.7.2020 06:53 PM

O tem, kako je Štanjel dobil svoj zvonik, kako so dekleta vneto pripravljala plesno koreografijo, o filmu Košarkar naj bo in košarkarski tekmi sredi močnih sunkov burje ter o slovesu udeležencev prvega termina Poletja na Krasu 2020. In o fantu, ki je z risbo in darilom na svoj način povedal vse.

 •  5.7.2020 11:23 AM

Torek in sreda, na polno! Tako in drugače. Ti otroci so polni energije in se radi družijo. Ob vseh aktivnostih letošnjemu Poletju dajejo res poseben pečat. Kot ga dajejo tudi vsi tisti, ki pri Poletju tako ali drugače sodelujejo. Na polno!

 •  1.7.2020 06:46 PM

Če si gost prijaznih domačinov iz Vaške skupnosti Kobjeglava - Tupelče je prav, da se najprej spoznaš z njihovo tradicionalno igro, okoli katere se tu vse vrti - balinanjem. In če ti ob začetku Poletja zaigrajo še glasbeniki Pihalnega orkestra Komen se tradicija na nek način nadaljuje.

 •  29.6.2020 06:45 PM

Manj kot deset dni nas loči od Poletja. Priprave gredo h koncu, oba termina se lepo polnita. V pričakovanju smo vsi že malce nestrpni. Kot kaže, je še eno krasno Poletje pred nami. Ali je lahko sploh drugače? Seveda je, a pojdimo lepo po vrsti ...

 •  20.6.2020 09:41 AM

Dva tedna aktivnega gibanja, ustvarjanja, sproščenega druženja in zabave sta za nami. Lahko bi rekli, da skoraj prehitro. Preden strnemo zadnje misli vseeno poglejmo, kaj vse se je v zadnjih dveh dneh Poletja še dogajalo.

 •  13.7.2019 10:19 AM

Kako hitro čas beži. Šele dobro smo se zbrali pa smo že sredi drugega tedna Poletja. Vanj smo zakorakali s kar nekaj novimi obrazi, ki so hitro spoznali, da je v naši družbi lahko prijetno, zanimivo in še kako zabavno. No, pojdimo raje po vrsti!

 •  10.7.2019 09:29 PM

Konec dober, vse dobro! Po odigrani igri Med dvema ognjema so dekleta hitela pripravljati kokosove kroglice in vmes skočila še k frizerki Mateji, ki jim je uredila pričeske za kasnejšo zabavo. Fantje pa so se, kako tipično, raje odpravili na bazen, kjer so v senci odigrali še partijo kart.

 •  5.7.2019 08:44 PM

Nihče od nas ni pričakoval, da bodo zjutraj fantje tako vneto sestavljali verižice. Ali pa so le hoteli svojo nestrpnost pred prihodom gasilcev spretno prikriti. Še pred tem tem smo v sklopu akcije Veter v laseh vsi skupaj očistili rob igrišča in raztegnili obrobe iz umetne trave.

 •  4.7.2019 09:17 PM

Po zajtrku smo najprej gostili Tatjano Čigon, ki je z otroci izvedla serijo vaj za ravnotežje, sluh in vid: Bal-A-Vis-X. Ob uporabi vrečk napolnjenih s peskom, teniškimi žogicami in ravnotežnostno desko so jim bile vaje ne pretežke, zanimive, predvsem pa zabavne.

 •  3.7.2019 06:26 PM

Naporen, pa tudi nevaren dan je za nami. Po jutranjem sprehodu v naravi in kopanju na bazenu sta nas v Štanjelu že pričakovali Maja in Ines, vsaka s svojo delavnico. Likovno ustvarjanje in motorka. Gre to skupaj?

 •  2.7.2019 07:36 PM