18 Jul
18Jul

Zahvala ekipi Poletja na Krasu 2020!

Letos sem se prvič preizkusila, kot vodja animatorjev na taboru za otroke in moje prvo spoznanje – niti pet let študija socialnega dela te ne pripravi na 50 majhnih krašoucou! Srčkani na pogled, spretni z besedami in že te imajo v pesti. Ne vem s čim hranite starši te otroke na Krasu, ampak animatorji smo se zelo nadelali v teh dveh tednih. Seveda je bilo vse poplačano, ko smo videli, kako se majo otroci lepo.


Odločila sem se, da za konec napišem še eno skromno zahvalo vsem soborcem animatorjem, saj si ne morem predstavljati boljših sodelavcev in krotilcev majhnih krašoucou.

Hvala Asji, ki je poskrbela za vse umetniške duše in otroke vsak dan presenetila z novimi ustvarjalnimi delavnicami.

Hvala Janu, ki je vsem našim fantom pokazal, kako se vede pravi čistokrvni krašouc!

Hvala Eli in Niki, ki otroke poznata že toliko časa, da sta točno vedeli, kdaj bo kateri kaj ušpičil.

In najpomembnejše – vse zahvale našemu Rajcu, ki je v teh dveh tednih dobil kar nekaj glavobolov od našega kričanja, vsak dan skočil v trgovino, tudi trikrat, če je bilo treba, da so bile vse rite site ter ustregel vsaki naši še tako čudni želji.

Lep pozdrav,

Vaša Keti
P.s.

Že ko smo se na Matejinem dvorišču prvič sestali, je bilo takoj jasno, da bo letošnje Poletje nekaj posebnega, polno energije. Mateja in Keti sta z novimi idejami stalno "vpadali" v besedo, Asja si je v beležko vse skupaj vneto postrani zapisovala, Ian in Rubi pa sta nam želela pokazati prav vse svoje igrače. 

Boljšega začetka si skoraj ne moreš zamisliti.

 Hvala vsem, lepo je bilo delati z Vami!

Rajko