PROGRAM POLETJA NA KRASU / EKIPA


Športne aktivnosti

Brez gibanja in športa si poletnih počitnic ne znamo predstavljati. Nogomet, košarka, plavanje, ples, balinanje, sprehodi v naravi, če naštejemo le nekatere. V sodelovanju s Športno unijo Slovenije bo letos poskrbljeno še za vrsto drugih športnih aktivnosti.

več

Ustvarjalne delavnice

Domišljiji bomo prepustili prosto pot. Vsak otrok vidi potrebo po ustvarjanju, izdelovanju, slikanju, nastopanju. In vsak se s tem rad tudi "pokaže". Brezskrbni čas počitnic je za ustvarjalnost ravno pravšnji!

več

Kopanje na bazenu, ogled risank

V Hruševico se bomo odpravili na kopanje in plažo. In na ogled risank. Ali kar na oboje!

več

Veter v laseh

No ja, pri nas bi bilo primerneje reči "Burja v laseh". Vrednote, ki jih program Veter v laseh z ljubeznijo do športa širi, so: zdrav in pozitiven pogled na življenje, veselje, ekipni duh, pripadnost, vztrajnost, disciplina, zdrava zabava, spoštovanje in delavnost.

več

Skupaj naredimo korak v zeleno prihodnost!

Brez piknika si Poletja na Krasu seveda ne znamo predstavljati. Slastna hrana, druženje, zabava … na koncu pa kupi smeti in odvržena plastična embalaža. Hrano si bomo zato »naložili« kar na biorazgradljive EKO krožnike, ki jih bodo tisti najbolj pogumni (in lačni!) lahko celo pojedli.

več

... vsega pa vseeno še ne povemo ... zakaj pa ne?

Za čas počitnic, ki bodo za otroke res krasne smo prihranili še par presenečenj ...

več

Naša ekipa

Prava ekipa je najbolj pomembna. Oni so tisti, ki Poletju dajo poseben pečat. Brez njihove zagnanosti, dobre volje in energije tudi letos enostavno ne bo šlo!

več