KAR STARŠE NAJBOLJ ZANIMA ... OTROKE MALO MANJ!


V ceno programa Poletja na Krasu 2020 je vključeno:

  • 5 dni vodenja programa s športnimi trenerji, animatorji ter prostovoljci;
  • zajtrk, kosilo in popoldanska malica s sadjem, pijača;
  • prevozi otrok v okviru programa;
  • majica Poletja na Krasu;
  • nezgodno zavarovanje.
Prijavnico in Pogoje sodelovanja najdete na spletni strani Poletja na Krasu (Termini/Prijava): www.poletjenakrasu.com

Izpolnjeno in skenirano prijavnico nam pošljite na naš e-naslov: info@szkomen.si
Prijavite se lahko tudi preko kontaktnih telefonskih številk ali e-pošte.

Vse podatke, ki jih boste za plačilo počitniškega programa Poletja na Krasu 2020 preko TRR Športne zveze Komen potrebovali najdete spodaj terv Pogojih sodelovanja.

Način plačila. Prispevek se poravna na tekoči račun Športne zveze Komen:

Poletje na Krasu 2020
Športna zveza Komen
Komen 118
6223 Komen
TRR:  SI56 6100 0001 7985 311 odprt pri Delavska hranilnica d.d.  • Zadnji dan za prijavo in nakazilo za 1. termin programa Poletje na Krasu 2020 je 25.6.2020.
  • Zadnji dan za prijavo in nakazilo za 2. termin programa Poletje na Krasu 2020 je 2.7.2020.
  • Ob predhodni prijavi je možno tudi plačilo v gotovini prvi dan programa Poletja na Krasu 2020. 

Ob zadostnem številu prijavljenih otrok bo program Poletja na Krasu organiziran in izpeljan v Kobjeglavi (Kulturni dom) in Svetem (Stara šola). Sicer se program izvede v Kobjeglavi.

Športna zveza Komen si obenem pridružuje pravico do spremembe programa oziroma, da posameznega termina ne bo izvajala v primeru, če bo vpis otrok premajhen za oblikovanje skupine. Starši / skrbniki bodo o vsem pravočasno obveščeni.

Posebno obvestilo:
Vse starše oz. skrbnike obveščamo, da si zaradi trenutnih izrednih razmer (COVID-19) pridružujemo pravico do spremembe (prilagoditve) programov oz. v skrajnem primeru prevelikega tveganja za okužbo otrok, tudi do odpovedi programa. Zdravje otrok ob upoštevanju vseh navodil in priporočil je vsem nam najbolj pomembno.
Varnost vaših otrok je naša poglavitna skrb. Število animatorjev in prostovoljcev, ki bodo ves čas budno spremljali dogajanje bomo prilagodili številu otrok. Seveda pa otroci znajo biti razposajeni in živi, brez prask najbrž tudi ne bo šlo.

Ob prijavi vas bomo pozvali, da nam zaradi našega pravilnega ravnanja morebitne zdravstvene težave vaših otrok zaupate. Zaradi epidemiološke situacije glede novega koronavirusa pa vas pozivamo, da nam ob izpolnjeni prijavi posredujete še Izjavo staršev ob prvem prihodu na Poletje na Krasu 2020. Vse morebitne spremembe glede zdravja otrok bomo spremljali in vas o tem takoj obvestili. Poleg varnosti je za vse nas zdravje vaših otrok le najbolj pomembno.

*Vse dodatne ukrepe, ki jih je Športna zveza Komen za izvedbo programa Poletje na Krasu 2020 sprejela najdete v rubriki Korona kotiček. 
Zavezujemo se, da bomo z osebnimi podatki vaših otrok ravnali skrbno ter v skladu z veljavno evropsko zakonodajo. Ob prijavi prejmete tudi obvestilo, s katerim se strinjate/ne strinjate z objavo fotografij in video posnetkov vaših otrok na naši spletni ter facebook strani.
Vaše želje bomo brez dvoma upoštevali. 
Otroci naj bodo oblečeni v športna oblačila in obutev, s seboj naj imajo majhen nahrbtnik in plastenko za vodo.

Denarja vaš otrok v času programa Poletja na Krasu ne bo potreboval. Za vse bo namreč poskrbljeno.
Mobilni telefon naj vaš otrok pusti kar doma. V kolikor bi ga vseeno prinesel ga lahko vodja programa spravi na varno mesto. Za vse ostale vrednostne predmete, ki jih bo otrok prinesel s seboj, odgovarja sam.

Morebitna sporočila staršem oziroma skrbnikom bomo posredovali na kontaktne številke, ki jih nam boste posredovali ob prijavi. 
Vprašanj in predlogov smo posebej veseli, zato nikar ne oklevajte.
Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.